HTML

Drgreen és az Ő csodálatos világa!

Mind birkák vagyunk egy nagy farmon. Egy barika napjairól írok, mi történik vele miközben legelészik.

Friss topikok

  • drgreen: Ja nagyon vicces volt. Csak az járt a fejemben, hogy "Eldől, eldől, eldől, és össze fog tőrni." De... (2009.06.22. 07:46) 13. nap - Bingin a sziklás part
  • drgreen: Lacikám, Örülünk, hogy olvasod a blogot és annak is, hogy sikerült előcsalogatnunk a közös nyaralá... (2009.06.14. 16:22) Homestay

Drgreen

2010.02.02. 22:02 drgreen

Első nap

2010 Január 31 Vasárnap

 
Reggel fél nyolckor szépen felkelt mindenki. Elkezdődött a sztorizás a tegnap estéről. Az események több szálon futottak. A Tücsi meg a Gergő  utánam jöttek el pár órával. Tücsi kicsit túl lőtt a célon így Gergő próbálta hazacipelni a hátán. Addig míg egyszer összeestek Gergő felállt tovább indult mire visszanézet Tücsi sehol nem volt gondolta hazajön majd. Tücsi ezután konkrétan az életéért küzdött mivel nem nagyon talált haza fázott is, elmondása szerint halálfélelme volt. Bedörömbölt valahova hogy engedjék be mert megfagy de nem nyitottak ajtót neki. Nagy nehezen valahogy szerencsére hazaérkezett. Kornél és Zsolt jöttek legkésőbb haza. Benéztek a szobánkba hogy megvagyunk-e, kicsit ordibáltak, hogy tutkó felkeljünk. majd a nappaliban szétverték az ágyat pedig csak meg akartak ágyazni. Végül a földön aludtak.
 
Szépen megreggeliztünk a tegnapi Bagettből vajjal és szalámival. Kék megkóstoltatta mindenkivel a mogyoróvajas lekváros kenyeret, hogy az milyen finom. Igaza volt nem volt rossz még akkor sem ha nem hangzik túl jól :)
Az idő istenkirály, süt a nap, kevés felhő van az égen. Ideális idő. A szállásunk 1750 méteren van, a felvonók legmagasabb pontja 2250 méter. Legfelül mínusz 15 fok van és fúj a jeges szél. A nyitott felvonókon nagyon hideg tud lenni. Pár csúszás után betértünk egy palacsintázóba iszogatni meg ebédelni aki éhes. Francia ország legnagyobb hátránya, hogy a franciák valamiféle gőgből vagy isten tudja milyen okból nem preferálják az angol nyelvet. Se nem beszélik, se nem használják írásban. Emiatt mondjuk egy étlapot sem könnyű kibogarászni, hogy mi mi lehet. pl. kértem egy Cafe latte-t ami mindenhol a világon presszókávé, legalább 1-1.5 dl tejjel és tej habbal van ellenben itt kaptam egy presszót kis tejjel :(
Még egy óriási csúszással visszacsúsztunk a legnyugatabbi pontból a legkeletibbe. Következett egy kis délutáni szieszta.
 
A szieszta után Tücsi Geri meg Én megnéztük a K-dox-ot akarom mondani Le K-dox-ot. Ez egy bár/disco/internet hely kombo. Nagyon szuper kis hely, jó minőségben szól a jó zene. Normálisak a pultosok és gyors a net. Pár órán belül megérkeztek a többiek  is. 9-ig söröztünk, neteztünk meg persze röhögtünk, mikor a többiek átmentek a Taknyos Varjúba Én pedig vissza a szállásra vacsizni meg filmet nézni. Abban maradtunk, hogy lenézünk a tíz körül kezdődő Akezdetphiai (nem elírás így hívják Őket, valami hazai hip-hop banda) Végül Én kihagytam a bulit, de utólag kiderült hogy nem vesztettem semmit, sőt inkább nyertem mivel megmaradt a pénzem :) A srácokat jól lehúzták, meg kellett venni a heti bérletet 12 EUR/fő + fel kellett tölteniük az egyenlegüket amiből piát kapnak 50 EUR-al mivel ott nincs KP-s pia vásárlás csak kredites. A buli is sz@r volt. Szóval teljes kudarc. Ezeket az infókat rögtön a buli után hajnal egy körül sikerült az ébresztésemmel egybekötve elmondaniuk. Úgy vettem, hogy "hálásak" voltak a buli infóért :) Én kevésbé az ébresztésért.

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://drgreen.blog.hu/api/trackback/id/tr951724069

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása